Jajko na miękko to idealne danie na śniadanie dla dzieci i dla dorosłych! Oto prosty sposób na ugotowanie idealnego jajka na miękko. Świeże jajka wrzucamy do wrzącej wody i gotujemyWięcej

Deser jogurtowy jest świetną alternatywą dla tradycyjnych słodyczy, a ma nad nimi jedną przewagę – nie tuczy! Dodatkowo jogurt świetnie wpływa na układ pokarmowy a świeże owoce to idealne źródłoWięcej

Jak zrobić budyń ze składników dostępnych w Twoim domu? To proste, potrzebne będą: 2 łyżki mąki ziemniaczanej 2 łyżki mąki pszennej 1/2 l mleka 1 łyżka masła Cukier do smakuWięcej

Majonez domowej roboty można wzbogacić o smak bazylii. Połączenie idealne. Na Wielkanoc warto przygotować domowy majonez bazyliowy – będzie idealnym dodatkiem do świątecznego śniadania. Składniki na majonez bazyliowy: 2 żółtka,Więcej

Gotowanie jajek na twardo jest bardzo proste 🙂 Wystarczy przestrzegać jednej zasady – gotujemy jajko 8 minut i to wszystko. Zatem po kolei. Do garnka wkładamy umyte jajka. Zalewany zimnąWięcej

Jak zrobić domowy budyń? To proste. Potrzebne będą: 2 łyżki mąki ziemniaczanej 2 łyżki mąki pszennej 1/2 l mleka 1 łyżka masła Cukier do smaku Dodatek smakowy – czekolada, waniliaWięcej